2021. már 31.

Vírus előtt és után az egyetemi élet az én szemszögemből (írta: Kovács Hajna)

írta: Közgázmix
Vírus előtt és után az egyetemi élet az én szemszögemből (írta: Kovács Hajna)

A 2018-19-es tanévben kezdtem meg egyetemi tanulmányaimat a pécsi közgázon. Nagyon tetszett az atmoszférája, a sok program, lehetőség, a családias hangulat, az, hogy mindenki a segítségedre van, ha éppen valami problémád akad, akár a tantárgyak kapcsán, akár más területen. Bevallom őszintén, mivel én 60 km-re lakom a sulitól, ami kb. egy órás utazást tesz ki (oda – vissza kettőt), így nem szerettem volna koleszos lenni (valamint a gimiben már megéltem ezt az életet és nem is nagyon tetszett), ennek következtében sajnos a legtöbb buliból is kimaradtam.

Szóval napjaim rend szerint úgy teltek, hogy reggel (ha volt órám) lebuszoztam Pécsre, ott meghallgattam az órákat, ha volt elég szünet, akkor a barátokkal elmentünk egyet enni a mekibe, ...

Tovább Szólj hozzá

2021. már 21.

Hogyan osszuk be az időnket karantén alatt?

írta: Közgázmix
Hogyan osszuk be az időnket karantén alatt?

Ha te is online tanulással töltötted az elmúlt féléveket és úgy érzed, hogy a napok összefolynak, egész nap otthon vagy még sincs időd mindenre, akkor ez a poszt neked szól.

Több mint egy éve tart már a digitális oktatás. Eleinte nagyon kényelmesnek tűnt a “home office”, de idővel rájöttem, hogy nagyon könnyű így elveszíteni az időérzékünket és napjaink hamar monotonná válnak.

Számomra az első és legfontosabb lépés az, hogy mindent dolog, amit aznap szeretnék megcsinálni, azt előző este leírom. Nemrégiben olvastam egy cikket, ami tudományosan alátámasztja ezt a cselekvést. Ha leírunk mindent amire vágyunk vagy amit véghez szeretnénk vinni, azt leírva látva sokkal jobban ösztönözve érezzük magunkat arra, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

programok szabadidő karantén időbeosztás

2021. már 21.

Ismerjetek meg minket..

írta: Közgázmix
Ismerjetek meg minket..

Üdvölünk mindenkit a

2hét helyett 1év karantén

blogján, ahol szeretnénk bemutatni nektek, hogy milyen a jelenlegi helyzet a mi oldalunkról, szemszögünkből és segíteni abban, hogy senki sem unatkozzon a karantén alatt.

 

Sziasztok, én Kovács Hajna vagyok és a pécsi közgázon tanulok. Egy Szekszárd melletti kis faluban lakom, így az online oktatás számomra előnyösebb, mint a hagyományos. Remélem, aki olvassa, majd örömét leli a blogunkban!

Sziasztok!
Viki vagyok és ez a 4.félévem az egyetemen, szóval szerencsére még volt 1 'igazi' félévem is, nem titok, az volt a kedvencem! Pénzügy-számvitel szakon tanulok. Szeretek nevetni, enni és beszélgetni.. persze nem feltétlen ebben a sorrendben. 
Ha esetleg felmerülne benned ...

Tovább Szólj hozzá

Csapatunk

süti beállítások módosítása